Räppärin upea exä käänsi miesten katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown erosi taannoin mallikaunotar Karrueche Tranista. Näyttävä nainen ryhtyi pian eron jälkeen seurustelemaan miesmallin kanssa, mistä Brown raivostui julkisesti. Sittemmin kohu suhteen ympärillä on kuitenkin jo laantunut.

Splash
Splash

Eilen Karrueche Tran kuvattiin Setai-hotellin rannalla Miami Beahilla, jossa hän pulahti auringonpalvonnan tiimellyksessä viilentymään meren aaltoihin yksiosaisissa uikkareissa.

Karrueche Tran kertoi taannoin, että Chrisin ja Rihannan seurustelu teki kaikesta hankalaa. Hän kertoi Just Keke -ohjelmassa, että etenkin Rihannan fanit piinaavat häntä yhä alituisesti. Tran tuki Chris Brownia tuomioista ja vieroitushoidoista huolimatta. Karrueche Tran ja Chris Brown seurustelivat ensimmäisen kerran jo vuosina 2010 – 2012.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash