Pienin penis 2015 -kilpailun voittaja julkistettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkin Brooklynissa järjestettiin viikonloppuna jokavuotinen Vuoden pienin penis -kilpailu. Brooklyn’s Smallest Penis Pageant -kilpailu järjestettiin nyt jo kolmatta kertaa ja jälleen kerran esiintymislava täyttyi heikosti varustelluista kilpailijoista.

Miehille suunnatussa kilpailussa voittajaksi kruunataan se, kuka pystyy osoittamaan peniksensä pienuuden neljässä kategoriassa. Kuten kauneuskilpailuissa, myös tässä kisassa miehet esittäytyivät ensin täysissä pukeissa, sitten uima-asuissa ja sitten oli vuorossa talent-osuus. Lopuksi kisaajia haastateltiin yleisön edessä.

Vuoden 2015 kisassa nähtiin kahdeksan finalistia, joista yksi oli vuoden 2013 kisan perintöprinsseistä. Brooklyn’s Smallest Penis Pagent -sivusto ilmoitti ylpeänä, että tämän vuoden 2015 voittajaksi on valittu herra nimeltä Puzzlemaster. Kuvien perusteella mies näytti olevan erittäin ylpeä uudesta tittelistään.

Congrats to our 2015 winner, Puzzlemaster!!!!! More photos to come. Thanks to everyone who came!! Photo: Melanie Rieders #gothamist #penispageant

Posted by Smallest Penis in Brooklyn Pageant on 14. kesäkuuta 2015