Mies vapautui vankilasta – 20 minuuttia myöhemmin narahti uudelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset eivät lukeudu maailman älykkäimpien ihmisten joukkoon, ja ehkä osin siksi merkittävä osa rikoksesta vankilaan tuomituista syyllistyy sen jälkeen uudelleen rikokseen. Nyt Yhdysvalloissa on tehty mahdollisesti jopa alan ennätys.

21-vuotias kalifornialainen Jose Gonzalez vapautui vankilasta Fresnosta, mutta vapaus ei kestänyt pitkään. Hänet nimittäin pidätettiin uudelleen jo 20 minuutin kuluttua, kun mies jäi kiinni varkaudesta. Gonzalez oli nimittäin yrittänyt varastaa mummolta käsilaukun.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat