Paul Walker kuoli – ystävä varasti heti seitsemän autoa?

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Auto-onnettomuudessa vuonna 2013 menehtynyt Paul Walker on ollut jälleen viime aikoina otsikoissa. Mies ehti näytellä ennen kuolemaansa Furious 7 -elokuvassa, joka sai taannoin ensi-iltansa. Vin Diesel paljasti hiljattain nimeävänsä tyttärensä tähden mukaan, tosin Pauline-muodossa.

Nyt Paul Walkerin perhe on nostanut oikeusjutun näyttelijän ystävää, Richard Tayloria vastaan. Richard auttoi tähteä vuosien varrella hankkimaan autoja laajaan kokoelmaansa. Näyttelijän perikunnan mukaan mies kuitenkin varasti osan Paul Walkerin ajoneuvoista pian tähden kuoleman jälkeen.

Oikeuden pöytäkirjoista ilmenee, että Paul Walkerin isä uskoo Richard Taylorin vieneen yhteensä seitsemän autoa varastosta, johon näyttelijä oli ne säilönyt. Autot hävisivät 24 tunnin sisällä tähden kuolemasta. Walkerin perhe epäilee miehen säilöneen autot tuntemattomaan piilopaikkaan.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan Paul Walkerin perikunta vaatii Richard Taylorilta autojen palauttamista ja määrittelemätöntä korvausta. Kadonneiden autojen joukossa oli muun muassa vuosimallia 2011 oleva Porsche GT3 RS.