Juorulehden vasikka paljastui: Kim Kardashian!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on supertähti ja menestyksekäs liikenainen, jonka nimen koko maailma tietää. Näin ei kuitenkaan aina ollut, sillä vielä ennen vuotta 2007 Kim oli vielä toisen seurapiiritähden, Paris Hiltonin henkilökohtainen avustaja.

Kardashianilla oli uransa alkuvaiheilla keinonsa nousta vielä entistä ystäväänsä ja työnantajaansa korkeammalle paikalle viihdemaailmassa. Buzzfeed-sivuston tuoreen paljastusartikkelin mukaan tähti raportoi Paris Hiltonin elämästä ja toilailuista In Touch -tabloidilehdelle.

Vasikoinnista oli hyötyä, sillä In Touch -lehdellä oli tärkeä rooli Kimin nostamisessa supertähden asemaan. Kun Rikkaat Kardashianit -realitysarja alkoi vuonna 2007, lehti julkaisi useita Kim Kardashianin ja hänen perheensä yksinoikeudella tehtyjä haastatteluja. Tosiasiassa monet muut lehdet eivät olleet tuolloin edes kiinnostuneita Kardashianien realityperheestä.

In Touchin päätoimittajana vuosina 2012-2014 toimineen Jo Piazzan mukaan julkkisjuorujen lähteinä toimivat yleensä tähtien lähipiirit, avustajat ja toiset julkkikset. Piazza väittää, että suurin osa lehden uutisista oli totta, eikä lehti hänen mukaansa tieten tahtoeen julkaissut tekaistuja juttuja. Toisinaan lähteet kuitenkin värittivät tarinoita omista syistään.