Ruby Rose on seksiä tihkuva sensaatio – miehet ja naiset kuolaavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruby Rose on australialainen malli, dj, näyttelijä, artisti ja juontaja. 29-vuotiaan kaunottaren poikkeuksellisen persoonalliset kasvot eivät ole jääneet huomaamatta ja hän onkin nykyään myös Maybelline New Yorkin kasvot Australiassa.

Ruby Rose teki ensiesiintymisensä 12. kesäkuuta Orange Is the New Black -televisiosarjassa, jossa naisvankien elämää seurataan Litchfield Penitentiary -vankilassa. Jokin Rosen pukeuduttua beigeihin vankilavaatteisiin sai hänet erottumaan edukseen muista naisista ja hän nousi seksisymbooliksi yhdessä yössä.

The Independent lehti uutisoi naisen nousseen sensaatiomaiseksi ilmiöksi astuttuaan vankilasarjaan Stella Carlin -hahmoa esittäen. Rosen naiselliset kasvonpiirteet, sähäkän lyhyt hiusmalli, androgyyni pukeutumistyyli ja tatuoinnit ovat näyttäneet saaneen ihmisten päät pyörälle ja osoittautuneet melko vastustamattomaksi yhdistelmäksi. Naisen Instagram-tilin seuraajat nousivat sarjassa esiintymisen jälkeen kohisten eikä ihmekään, sillä Rosen julkaisemat kuvat ovatkin monelle melkoista silmäkarkkia.

Road trippin New Mexico Albuquerque to Santa Fe then home tomorrow to La!

Kuva, jonka Ruby Rose (@rubyrose) julkaisi

@oitnb @tayjschilling #sorrynotsorry JUNE12 you ready?

Kuva, jonka Ruby Rose (@rubyrose) julkaisi

@netaporter #theedit up online now

Kuva, jonka Ruby Rose (@rubyrose) julkaisi

C.c.co…cosmooooo

Kuva, jonka Ruby Rose (@rubyrose) julkaisi

An amazing group of friends of @faircloth_supply and mine are @sloaneandtate .. When I was devastated Calvin whoever chose Justin to be their new model my dreams were shattered ( not really I'm about 5038 gym sessions from that ) but I went looking for a brand of more androgynous but well made and comfortable women's lingerie. You either gets men's underwear and end up with a whole section in the front you don't need ( suppose that depends on your mood ) that isn't flattering, or you get the girls version which is pink and small and not as sexy… Then I found Sloane and Tate. Found out they were super cool LA chicks with an ethically made range of men's wear inspired under garments. First I made friends with them, then I raided there showroom… So no this isn't an ad it's an appreciation post to a brand who makes what many brands don't bother doing. Love you girls.. Also I can't believe I'm posting a picture of myself in lingerie I love you gals xo

Kuva, jonka Ruby Rose (@rubyrose) julkaisi

Bts of yesterday's shoot… Girl with them pink lips :)

Kuva, jonka Ruby Rose (@rubyrose) julkaisi

@hilarybwalsh

Kuva, jonka Ruby Rose (@rubyrose) julkaisi