Kesän kenkätrendi? Cowboy-bootsit ja sandaalit yhdistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sandaalit eivät ole ehkä kaikista tyylitietoisin jalkinevalinta kaikkiin tilanteisiin, mutta ehdoton varuste esimerkiksi lämpiminä kesäpäivinä mökillä. Verkon käyttäjiä on sen sijaan hämmästyttänyt amerikkalainen vaatekappale, joka ei vaikuta kovin käytännölliseltä eikä tyylikkäältä.

Cowboy-bootsi-sandaalit ovat juuri sitä miltä ne kuulostavatkin, cowboy-tyylisten kenkien ja sandaalien välimuoto. Reddit-käyttäjä Dre2k jakoi otoksen cowboy-sandaaleista yhteisöpalvelussa, ja sen jälkeen kuvat jalkinehirvityksistä ovat herättäneet runsaasti kauhistelua ja keskustelua internetissä.

Bootseja valmistaa Redneck Boot Sandal Company -niminen yhden miehen firma, ja yksi pari kenkiä maksaa 50 dollaria. Cowboy-sandaaleja voi siis odottaa näkevänsä jo tänä kesänä esimerkiksi festarihassuttelijoiden jaloissa, mahdollisesti valkoisten tennissukkien kanssa.