Setä viihdytti lapsia donkkaustaidoillaan – huikea ilmalento

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet haluavat olla sisarustensa lapsille parhaita tätejä, setiä ja enoja. Rooli on siinä mielessä helppo, että lapsen kanssa saa yleensä kaiken mukavan ajan ja lapsen ojentamisen ja käskemisen voi jättää vanhempien huoleksi.

YouTube-videolla nähdään, miten eräs setä viettää aikaansa sisaren lasten kanssa ulkona. Setä näyttää lapsille kaikkien aikojen koripallotempun, joka saa lapsilta varmasti kymmenen pistettä ja papukaijan merkin.

Setä ottaa lasten pihakeinussa kunnon vauhdit. Hän päästää keinusta irti ja singahtaa kohti keinun eteen asetettua pientä koripallosukkaa. Setä saa pallon upean hypyn kautta sukkaan ja tuulettaa lasten hurrausten kuuluessa taustalta. Toivottavasti lapset eivät kuitenkaan ota taitavasta sedästä mallia ja kokeile temppua itse kotona.