Mariah Carey korvasi supermalli Kate Uptonin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen vaaleaverikkö Kate Upton lukeutuu tämän hetken työllistetyimpiin ja tunnetuimpiin huippumalleihin. Tähti esiintyi viime vuonna Game of War: Fire Age -pelin mainoskampanjassa ratsun selässä taisteluun rientävänä soturineitona.

Kate Upton astuu kuitenkin syrjään mobiilipelin mainoskampanjasta. Machine Zone -yhtiö on palkannut pelin uudeksi mainoskasvoksi poptähti Mariah Careyn. TMZ-sivuston mukaan laulaja tienaa 30 sekuntia kestävän mainoksen kaksipäiväisistä kuvauksista seitsemännumeroisen summan.

Game of War: Fire Age -mobiilipeli on saavuttanut valtavan maailmanlaajuisen suosion. Pelin kerrotaan tuottavan noin miljoona dollaria päivässä. Kate Uptonin tähdittämää aikaisempaa mainosta esitettiin muun muassa Super Bowlin mainostauoilla.