Presidentiksi haluava Donald Trump: ”Oprah varapresidentiksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinteistömogulina tunnettu miljardööri Donald Trump on tehnyt virallisen ilmoituksen, jonka mukaan hän pyrkii Yhdysvaltain presidentiksi. Miehen presidenttikampanja pyörähti käyntiin mahtipontisilla lupauksilla, joiden mukaan hänen johdattamanaan Yhdysvallat kokevat uuden nousun.

Daily Mail -lehden mukaan Trumpin puheessa käsiteltiin amerikkalaista unelmaa. Donaldin mukaan yhdysvaltalaiset ovat menettäneet uskonsa parempaan tulevaisuuteen ja amerikkalainen unelma on kuollut. Presidenttinä hän lupaa palauttaa kansalaisten uskon tulevaisuuteen.

Miehen johdattamana yhdysvaltalaiset voisivat jälleen elää amerikkalaista unelmaa mahdollisuuksien maassa, jossa kuka tahansa voi menestyä. Donald Trump ilmoitti pistävänsä kaiken peliin. Hän kertoi, että jos hänet valitaan presidentiksi aikoo hän ottaa Oprahin mukaan valkoiseen taloon.

Trump paljasti, että Oprah on hänen valintansa varapresidentiksi. Trump on saanut valtavat kannustusjoukot taakseen ja on todennäköistä, että Donaldista tulee kansan keskuudessa yksi presidentin vaalien suosikkiehdokkaista.