Tältä Kimin ja Kanyen tuleva lapsi tulee näyttämään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian odottaa parhaillaan hänen ja aviomiehensä, Kanye Westin, toista lasta. Tulevan vauvan on jo spekuloitu olevan poikalapsi, vaikka tähdet itse ovat kiistäneet medialle tietävänsä vielä lapsen sukupuolta tai muita yksityiskohtia.

Kuva, jonka ButIsItNew (@butisitnew) julkaisi

Oikeuslääketieteen taiteilija Joe Mullins päätti käyttää kykyjään selvittääkseen, miltä Kimin ja Kanyen mahdollinen poika saattaa näyttää. Mies loi tietokoneella kuvan, jossa yhdistyvät kummankin vanhemman kasvonpiirteet. Aika näyttää, kuinka lähelle totuutta Joe osuu luomuksellaan.

Joe Mullins on selvästi kiinnostunut Kim Kardashianin ja Kanye Westin jälkikasvusta. Aikaisemmin tänä vuonna internetissä levisi miehen samalla tekniikalla toteuttama kuva, joka paljastaa miltä pariskunnan aikaisempi North West -lapsi saattaa näyttää 21-vuotiaana.