Mölyapinan poikanen huomasi turistin kameran – yritti syödä sen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialainen eläinpuisto oli asentanut uuden kameran mölyapinoidensa aitaukseen. Uuteen aamuun heränneet mölyapinat eivät aluksi huomanneet kameraa, mutta sitten yksi poikasista huomasi uuden vempaimen aitauksessa.

Kun toinen mölyapinoista aloitti kovaäänisen musisointinsa, päätti poikanen hiippailla tutkimaan kameraa tarkemmin. Ensimmäisenä apina päätti selvittää oliko kamera syötäväksi kelpaava. Hetkellisen maistelun jälkeen apina totesi, että se ei ollut syömiskelpoinen.

Eläintenhoitajilla oli naurussa pidättelemistä, kun he seurasivat poikasen toimia. Utelias apina yritti useita kertoja laittaa kameraa suuhunsa siinä onnistumatta. Kun apinalle selvisi, että kameraa ei voinut syödä, menetti se mielenkiintonsa. Hoitajat julkaisivat videon apinansa huvittavista toimista netissä.