Upouuden pakettiauton omistaja keksi keinon välttää automurrot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autovarkauksia voi yrittää ehkäistä esimerkiksi varashälyttimien avulla, mutta olemassa on myös kekseliäämpiä tapoja. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuva ajoneuvosta, joka on kekseliäällä tavalla naamioitu parhaat päivänsä jo nähneeksi autoksi.

Sosiaalisessa mediassa levinneissä kuvissa uudesta Volkswagen-pakettiautosta tehdään kauttaaltaan ruosteen peitossa oleva vanha menopeli vinyylipeitteen avulla. Lopputulos on varsin luotaantyöntävän näköinen, eikä ruosteensyömä auto luultavasti päädy varkaiden kynsiin yhtä helposti kuin tuliterä vastaava. 95 Octane -sivuston mukaan ovelasta naamioinnista vastaa brittiläinen Clyde Wraps -yritys.

NAK ELAKKAN KENDERAAN DICURI?Kreatif betul la pemilik kereta ni. Nak elak daripada dicuri ke apa tu? Sekali tengok…

Posted by Fizo Omar on 28. kesäkuuta 2015

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.