Jäätelöhitti leviää New Yorkissa – tötterö kaksimielisten makuun

Ruoka · Tim Isokivi

Jäätelöherkut on vuosikymmenten ajan tarjoiltu pääsääntöisesti vohvelista valmistetuissa tötteröissä. New Yorkin Sohon kaupunginosassa on kuitenkin saatu viime aikoina ihmetellä katukuvaan ilmestyneitä, huomattavasti tavanomaisesta poikkeavia herkkuja.

Kuva, jonka Play J (@playjscream) julkaisi

Play J Ice Cream -jäätelöauto tarjoilee tuotteensa eräänlaisessa käyrän muotoisessa maissiputkessa. Tötterön ulkomuoto on varmasti omiaan keräämään runsaasti kaksimielisiä kommentteja, mutta sen väitetään olevan myös perinteisiä jäätelötuutteja käytännöllisempi.

Tuutin voi täyttää kummastakin päästä, ja erikoinen muoto estää jäätelöä valumasta pohjaa pitkin alas. Tötterön ulkomuodon esikuvana toimi eteläkorealainen Jipangyi-jälkiruoka. Play J Ice Creamin erikoisista jäätelötuutista on tullut jo hitti sosiaalisessa mediassa, sillä kuvat tötteröistä ovat levinneet nopeasti niin Twitterissä kuin Instagramissakin.

– Emme halua vain tarjoilla sinulle jäätelöä. Haluamme sinun nauttivan, pitävän hauskaa ja kokevan jotain uutta, Play J Ice Creamin Twitter-tilillä julistetaan.

Kuva, jonka Play J (@playjscream) julkaisi

Kuva, jonka Play J (@playjscream) julkaisi

Kuva, jonka Play J (@playjscream) julkaisi