Vanhemmat eivät ensin uskoneet – lapsen painajainen olikin totta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uusiseelantilaisen perheen arkea oli pitkään hankaloittanut kolmevuotiaan taaperon huonot yöunet. Pienokainen nimittäin näki toistuvasti painajaista, jossa hänen ikkunansa taakse ilmestyi mies, jolla oli soihtu kädessään.

Vanhemmat luulivat pitkään, että kyse oli vain pojan vilkkaasta mielikuvituksesta. Eräänä päivänä perheenjäsenet kuitenkin löysivät takapihaltaan kengänjälkiä pojan huoneen ikkunan vierestä. Vanhemmat ottivat yhteyttä poliisiin, mutta viranomaiset olivat asian suhteen voimattomia. He kehoittivat vanhempia asentamaan valvontakameran kuvaamaan pihaansa.

Perheenäiti vei pienen poikansa isovanhempien luokse yöksi, jotta hän voisi miehensä kanssa valvoa ja vartioida pihaa. Sitten valvontakamera kuvasi jotain järkyttävää. Pihalle saapui huppupäinen mies, joka hiippaili ikkunan taakse. Sen jälkeen hän sytytti pienen valon lähellä ikkunaa.

Vanhemmat ilmoittivat poliisille asiasta ja he kiiruhtivat paikalle. Tekijää ei saatu heti kiinni, mutta valvontakameran kuvien perusteella viranomaiset tunnistivat epäillyn. Daily Mail -lehden mukaan teini-ikäinen poika oli aiemminkin syyllistynyt pilailemiseen ja ilkivallantekoihin ja hän oli poliisille entuudestaan tuttu.

Tapauksen jälkeen perheen pieni poika sai nukuttua yönsä rauhassa. Vanhemmat eivät kuitenkaan koskaan tule unohtamaan sitä, kuinka he sivuuttivat lapsensa huolen. On varmaa, että tästä lähtien pojan painajaisiin suhtaudutaan vakavammin.