Pyörätuolimies ryösti pankin – onnistui pakenemaan poliisia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pyörätuolilla liikkuva pankkiryöstäjä on päässyt poliisia karkuun Queensissa, New Yorkissa. Paikallisen Santander-pankin ryöstänyt mies oli kelannut pyörätuolillaan pankkiin sisään ja rahat saatuaan hän oli poistunut paikalta.

Viranomaisten mukaan naamioitunut mies oli antanut pankkivirkailijalle kirjeen, jossa hän vaati rahaa. Vaikka mies ei varsinaisesti näyttänyt asettaan, oli pankin työntekijät olettaneet hänen olevan aseistettu ja vaarallinen.

Kukaan ei estänyt miestä poistumasta pankista pyörätuolillaan. Metro-lehden mukaan ryöstäjästä saatua kuvamateriaalia on esitetty uutislähetyksissä ja viranomaiset uskovat rikollisen löytyvän pian.

Viranomaiset myönsivät, ettei tapaus ollut ainoaa laatuaan Yhdysvalloissa, sillä liikuntarajoitteisia pankkiryöstäjiä on jahdattu aiemminkin. Edeltävissä tapauksissa pyörätuolilla liikkuneet ryöstäjät on kuitenkin saatu kiinni. Tässä tapauksessa rikollinen pääsi livahtamaan karkuun.