Supermalli pommittaa Instagramia topless-kuvillaan – missä menee raja?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli ja mediapersoona Chrissy Teigen on äskettäin ottanut osaa W Magazine -lehden kuvauksiin. Kaunotar oli ammattikuvaajan otoksiin niin tyytyväinen, että hän päätti jakaa yhden kuvista Instagramissaan.

Kuva, jossa tähti poseeraa rinnat paljaana ei kelvannut sosiaalisessa mediassa julkaistavaksi. Chrissy Teigen näki kuvansa poistamisen vain haasteena, jonka hän halusi päihittää. Hän muokkasi paljastelevaa kuvaansa efekteillä ja julkaisi sen uudestaan.

Instagram on poistanut saman kuvan jo neljä kertaa. Chrissy ei ole luovuttanut, vaan hän on nyt julkaissut toisen kuvan, jossa hän myös poseeraa yläosattomissa. Tällä kertaa kuva sai jäädä. Daily Mail -lehden mukaan Teigen oli koetellut rajojaan sosiaalisen median kanssa. Nyt tähti tietää, kuinka pitkälle hän voi kuvissaan mennä, jos hän haluaa jakaa ne myös muiden nähtäviksi sosiaalisessa mediassa.

HAIR @jrugg8

Kuva, jonka @chrissyteigen julkaisi