Tyttö odotti poikaystäväänsä lentokentällä – sitten ympärillä alkoi tapahtua

Matkailu · Stara.fi

Ihmisten jälleennäkemiset pitkien poissaolojen jälkeen ovat usein koskettavia hetkiä, joita on odotettu kuin kuuta nousevaa. Silloin myös tunteet ovat luonnollisesti pinnassa. Erityisesti silloin, kun tapaamisen ympärillä alkaa yllättäen tapahtua kummia.

Verkossa ihastuttaa parhaillaan video, jossa nähdään miten nuori nainen odotti poikaystäväänsä lentokentällä oltuaan kuukauden ajan vaihdossa Costa Ricassa. Yllättäen ennen poikaystävän saapumista tytön viereen istuu mies, joka ryhtyy laulamaan Bruno Marsin It Will Rain -kappaletta takanaan istuvan miehen soittaessa kitaraa.

Sitten viereen ilmestyy myös kamera, ja lopulta myös poikaystävä saapuu paikalle. Yllätys oli melkoinen, kun tyttö huomasi, että laulaja ja kitaristi ovat paikalla häntä varten. Yleisö osoitti suosiotaan nuoren parin tavatessa toisensa kuukauden tauon jälkeen.