Cristiano Ronaldon mallityttöystävä esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Real Madridin riveissä pelaava jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on tullut tunnetuksi paitsi jalkapallokentiltä myös yksityiselämänsä ansiosta. Urheilija on seurustellut useiden mallien, kuten Irina Shaykin, Alice Goodwinin ja Gemma Atkinsonin kanssa.

Taannoin Ronaldon huhuttiin deittailevan 25-vuotiasta chileläistä Playboy-malli Daniella Chavezia, mutta pian huhujen kohteeksi vaihtui italialainen malli-näyttelijätär Alessia Tedeschi. Eilen Alessia kuvattiin bikineissä Formenteran rannalla, jossa hän nautti meren vilvoittavista aalloista. Rannalta kaunotar suuntasi Juan y Andrea -ravintolaan syömään.

24-vuotias Alessia Tedeschi on yksi Italian tämän hetken kuumimpia mallitulokkaita. Hän joutui pari vuotta Caprin lomasaaren rannikolla veneonnettomuuteen. Vakavassa onnettomuudessa Tedeschi joutui veneen alle ja potkuri repi hänen kylkeään riekaleiksi. Taannoin Alessia palasi viimein julkisuuteen, ja sittemmin paparazzit ovat seuranneet häntä tiiviisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash