Kioskityöntekijä huomasi varkailla leluaseet – iski välittömästi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LiveLeak on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa näkyy brasilialaisen kioskin valvontakameroista kuvattu ryöstötilanne. Ryöstäjät uhkaavat kioskin työntekijöitä aseilla, joiden huomattiin hetken kuluttua olevan vain pelkkiä pelottelua varten mukaanotettuja leluja.

Videolla näkyy, miten miehet uhkaavat työntekijöitä aseillaan ja saavat heidät seinää vasten istumaan. Miehet alkavat sulloa alkoholipulloja suuriin jätesäkkeihin, kunnes yhtäkkiä alkaa tapahtumaan. Yksi työntekijöistä on huomannut, että miesten käsiaseet eivät olekaan oikeita, ja päätti alkaa häätämään heitä pois kioskista.

Ryöstäjät perääntyivät melko nopeasti kun he huomasivat, että leluaseet ovat paljastuneet. Yksi miehistä jää kassan taakse jumiin ja ehtii saamaan monta osumaa työtuolista ennen kuin pääsee livahtamaan ovesta ulos. Kioskin omistaja taisi olla kiitoksen työntekijälleen velkaa tämän tapauksen päätteeksi.