Poptähden lapsi paljasti: ”Äidin vatsassa on vauva”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viihdemusiikin supertähti Michael Buble on päättänyt paljastaa faneilleen perhettään koskevan salaisuuden. Laulajasuosikki julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa esiintyi hänen poikansa Noah.

Pieni poika kertoi videolla, että hänen äitinsä vatsassa oli vauva. Fanit ovat olleet vauvauutisista riemuissaan ja perheelle on tulvinut onnentoivotuksia. Michaelin vaimo Luisana Lopilato on onnistunut salaamaan raskauden ja uutinen tuli monille yllätyksenä.

Michael ja Luisana ovat olleet naimisissa vuodesta 2011. Nyt kaunotar odottaa pariskunnan toista lasta. Esikoispoika Noah on varmasti innoissaan tulevasta sisaresta tai veljestä ja olikin ihastuttavaa nähdä, että kunnia ilouutisen julkisesta kertomisesta oli annettu tulevalle isoveljelle.

Noah has some news for to tell you …

Video, jonka Michael Bublé (@michaelbuble) julkaisi