13-vuotiaalla tytöllä 41-vuotias poikaystävä – äiti pidätettiin

Ohhoh! · Annika Kela

Chicagolainen perheenäiti Aurora Vertiz on pidätetty, sillä naista epäillään rikoksen avunantajaksi. Nainen nimittäin antoi 13-vuotiaalle tyttärelleen luvan seurustella 41-vuotiaan miehen kanssa.

Perheenäiti jopa suostui siihen, että poikaystävä muutti asumaan tyttären huoneeseen. Metro-lehden mukaan 13-vuotias tytär tuli raskaaksi ja hän synnytti lapsen tammikuussa. Chicagon viranomaiset saivat lopulta asiasta vihiä ja perheenäiti pidätettiin. Häntä syytetään lapsen seksuaalisen hyväksikäytön avustamisesta.

Vertiz on myöntänyt syyllisyytensä ja hänen tuomionsa ratkeaa lähipäivinä pidetyn oikeudenkäynnin myötä. Toistaiseksi ei ole tiedossa onko myös 41-vuotias poikaystävä pidätetty. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että myös mies tulee saamaan laittomasta parisuhteestaan syytteen.