One Direction faneilleen: ”Älkää menkö SeaWorldiin”

Viihdeuutiset · Annika Kela

One Direction -yhtyeen keulahahmo Harry Styles on tehnyt merkittävän eläintenoikeuksia koskevan kannanoton. San Diegossa konsertoineen yhtyeen laulaja nimittäin kehoitti fanejaan olemaan menemättä SeaWorld -elämyspuistoihin.

Eläintenoikeusjärjestö PETA on ylpeä Harrysta ja hänen pitämästä puheesta. PETA on jakanut Harry Stylesista kuvattua videota netissä ja miehen sanomiset ovat saaneet maailmanlaajuista huomiota. Videolta käy ilmi, että kesken One Directionin keikan Harry kysyi faneiltaan, pitävätkö he delfiineistä?

Kuin yhdestä suusta yleisö huusi: ”Kyllä!”. Styles totesi vastaukseksi siihen, että:”Älkää menkö SeaWorldiin”.

On selvää, että SeaWorld ei ole ollut Stylesin sanomisista mielissään, sillä miehellä on valtavasti vaikutusvaltaa yhtyeen fanien keskuudessa. SeaWorld on puolustanut toimintaansa sosiaalisessa mediassa vastalauseena Harryn mielipiteelle. Se ei kuitenkaan ole saanut niin paljon huomiota, kuin Harryn puhe.