Mallivaimo julkaisi John Legendin peppukuvan netissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallikaunotar Chrissy Teigen on julkaissut Instagramissaan kuvan aviomiehensä John Legendin takapuolesta. Neitokainen oli saanut inspiraationsa Justin Bieberin julkaisemasta takapuolikuvasta. Teigen on sitä mieltä, että hänen miehensä takamus on upeampi kuin Justinin.

Daily Mail -lehden mukaan alastomuuteen liittyvät kuvat ovat olleet viime aikoina Chrissyn kuvien teema. Malli nimittäin kokeili rajojaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän esiintyi yläosattomissa. Monet neitokaisen julkaisemista kuvista poistettiin.

Vaimonsa kepposiin tottunut John Legend ei ilmeisestikään pahastunut Chrissyn julkaisemasta kuvasta. Hän on todennäköisesti pitänyt sitä vain hauskana. Kuvalla Teigen on tehnyt palveluksen miehensä faneille, sillä Johnilla ei ole tapana julkaista paljastavia kuvia itsestään. Vaimon ansiosta fanit saivat nauttia silmänruoasta antaumuksella.

@Instagram

Kuva, jonka @chrissyteigen julkaisi