Aikuiset haastettiin kuumaan autoon – kukaan ei selvinnyt 10 minuuttia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä voi ajatella, että lapsen tai koiran jättäminen autoon muutaman minuutin kauppareissun ajaksi on pieni juttu. Kars4Kids julkaisi YouTube-kanavallaan kokeilun, jossa he todistivat kaikkien näin ajattelevien olevan todella väärässä.

Kars4Kids haastoi aikuiset istumaan turvavöissä autossa, joka on jätetty auringonpaisteeseen. Jos aikuiset selviävät autossa kymmenen minuuttia, he saavat 100 dollaria itselleen. Moni ajatteli ansaitsevansa nopean ja helpon 100 dollaria, mutta haaste osoittautuikin paljon odotettua vaikeammaksi.

Kukaan aikuisista ei selvinnyt kymmentä minuuttia autossa vaan he painoivat aiemmin hätänappulaa. Yksi lapsi kuolee joka viikko jäätyään kuumaan autoon, minkä jokainen haasteen vastaanottanut aikuinen kokeilun jälkeen ymmärtää. Yksi mies sanoi kaiken olleen hyvin, kun ovi oli auki ja turvavyö kiinnitettiin. Ilma muuttui kuitenkin heti oven sulkeuduttua painostavaksi ja alkoi lämmetä todella nopeasti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.