Tulivuorenpurkaus peruutti lomalennot – hulvaton kuvailmiö leviää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Indonesiassa sijaitseva Raung-tulivuori on äskettäin osoittanut virkoamisen merkkejä. Tulivuoren sisältä syöksyi ilmaan valtava tuhkapilvi ja sen seurauksena lentoliikenne peruttiin. Indonesiaan matkustaneet ovat jääneet lomakohteeseensa jumiin.

Osa turisteista pääsivät viikonlopun aikaan paluulennoille, kun lentokenttä avattiin. BBC-uutiskanavan mukaan kenttä jouduttiin kuitenkin pian sulkemaan uudelleen, sillä tuulet olivat kuljettaneet tuhkapilvet jälleen lähelle lentoreittejä. Kuten voisi arvella, eivät Pohjois-Eurooppaan palaavat turistit ole olleet lentojen peruuntumisesta harmissaan.

Instagramin Stuck in Bali -sivustolle on alkanut tulvia kuvia, jotka puhuvat sen puolesta, ettei turisteilla ole kiire kotiin. Näitä lomakuvia katsellessa moni varmasti toivoisi olevansa jumiin jääneiden turistien joukossa. Tulivuoren aktivoituminen näyttäisi olevan näille turisteille enemmän ilon kuin surun aihe.

#enoughsaid #volcano #stuckinbali #standed #sorrynotsorry

Kuva, jonka Josh Irwin (@jlirwin) julkaisi

Things could be worse I guess #stuckinbali #missingwork #prayforandieandsam

Kuva, jonka Andie Towner (@andietowner) julkaisi

When all else fails, go to a Tiki Bar #stuckinbali #tikibar #hawaiianbistro #bali #explorebalibars

Kuva, jonka Robyn Swallow (@robynswallow) julkaisi

Thinking of becoming a local #stuckinbali #bali

Kuva, jonka • Tayla • Degan • (@tayladegan) julkaisi