Autossa piilotteli käärme: Mies pani menopelin heti myyntiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taiwanilaispariskunta oli säikähtänyt autoonsa luikerrellutta käärmettä Yilanissa. Mies oli nähnyt käärmeen pilkistävän hansikaslokerosta, ja ennen kuin hän ehti tehdä mitään, oli käärme jo livahtanut piiloon.

Mies ajoi hätääntyneenä autonsa palolaitoksen pihaan ja palomiesten avustuksella hän etsi käärmettä autosta. Pelastuslaitoksen työntekijät ruiskuttivat autoon kemikaaleja, joilla he toivoivat häätävän matelijan.

Käärmettä ei kuitenkaan löytynyt ja miehelle kerrottiin, että se on todennäköisesti jo livahtanut karkuun. Metro-lehden mukaan mies halusi olla varma asiasta, joten hän vei autonsa korjaamolle purettavaksi.

Hetkeä ennen purku-urakan aloittamista taiwanilaismies tuli toisiin aatoksiin. Hän oli keksinyt ratkaisun ongelmaansa. Mies nimittäin päätti myydä autonsa. Korjaamon vieressä sijaitseva autoliike lupasi hoitaa ajoneuvolle uuden omistajan. Toivottavasti auton hinnassa on otettu huomiooon se mahdollisuus, että autossa asuu käärme.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.