Nämä sandaalit eivät sovi lasten leikkikentille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tarrakiinnityksellä olevat matalapohjaiset sandaalit ovat tulleet takaisin muotiin. Jalassa mukavilta tuntuvat ja nykyään myös hyvältä näyttävät yksinkertaiset jalkineet ovat saaneet taas hyllytilaa, ja valikoimaa löytyy runsaasti.

Myös ASOS on ottanut verkkokauppaansa kyseistä mallia myyntiin. Se saattoi tehdä ajattelemattomuuttaan pienen virheen laittaessaan sivuilleen myyntiin sandaalit, joista toisessa kengässä on teksti DO ja toisessa PE.

Vierekkäin olevat sandaalit siis muodostavat sanan dope, joka tarkoittaa siistiä. Eräs kuluttaja kuitenkin huomasi, että sanan merkitys muuttuu huomattavasti, jos henkilö ristii jalkansa. Jos sandaalien käyttäjä ristii jalkansa, tavuista muodostuukin sana pedo, mikä monen mielestä on lyhenne pedofiilistä.

Ferdinand Kingsley huomautti Twitter-tilillään asiasta ASOS-verkkokaupalle, josta on kommentoitu Metro-lehden mukaan kylmänviileästi, että pedo ei ole sana eikä se tarkoita mitään.