Uskomaton näky liikenteessä – kuski köytti pakettiauton peräluukkuunsa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Gloucesterissa päivystäneet poliisit eivät olleet uskoa silmiään, kun he näkivät liikenteessä hinausta suorittavan henkilöauton. Eturenkaaton pakettiauto oli kiinnitetty henkilöauton peräkonttiin ja viritelmä oli varmistettu muutamin hinausliinoin.

Daily Mail -lehden mukaan viranomaiset olivat myös yllättyneitä siitä, että kuski ei tiennyt miksi poliisit olivat pysäyttäneet hänet. Kuski yritti puolustella viritelmäänsä ja kertoi sen kyllä kestävän lyhyen ajomatkan verran.

Viranomaiset ottivat erikoisesta hinausyrityksestä kuvan, jonka he julkaisivat Twitterissä. Gloucesterin poliisi totesi, että kuvassa näkyvä viritelmä on vaarallinen ja laiton. Oli onni onnettomuudessa, että viranomaiset pysäyttivät huolimattoman kuskin ajoissa, ennen kuin onnettomuuksia pääsi tapahtumaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat