Mies raivostui bussikuskille – hoiti itseltään tajun kankaalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Linja-autolla matkustanut mies oli niin raivoissaan matkansa hinnasta, että hän oli alkanut lyömään itseään linja-auton ovea vasten. Linja-autoaseman turvakameroiden kuvaamalta videolta näkyy, miten mies lyö itsensä niin voimakkaasti lasiovea päin, että menee itse tajuttomaksi.

Mies oli matkustanut linja-autolla Floridassa Winter Haveniin. Hän oli jäänyt pysäkillä pois, mutta päättänytkin jatkaa matkaansa toiselle pysäkille. Kun kuski oli sanonut, että lisämatka tulisi maksamaan kaksi dollaria, mies oli raivostunut. Hän oli poistunut auton kyydistä ja istunut aseman penkillä, mutta tullut hetken kuluttua takaisin.

Kuski oli miehen reaktiosta pelästyneenä laittanut bussin ovet lukkoon ja mennyt itse auton sisälle istumaan. Mies oli alkanut lyömään itseään pää edellä linja-auton ovea vasten aiheuttaen säröjä lasiin. Viimeisellä kerralla mies löi päänsä niin lujaa, että menetti itse tajuntansa muutaman sekunnin ajaksi.