Myleene Klass paljasti bikinivartalonsa Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Myleene Klass kuului aikoinaan Iso-Britanniassa suuresta suosiosta nauttineeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Nykyään tähti on kuitenkin vaihtanut uransa musiikin parissa lähes täysin mallintöihin ja vaatteiden suunnitteluun.

Ex-miehestään, Graham Quinnista eronnut tähti on rentoutunut viime aikoina lomallaan etelän lämmössä. Tähti on myös ehtinyt tarjota faneilleen silmäniloa jakamalla Instagramissa bikinikuvia lomaltaan. Otoksissa tähti nähdään muun muassa esittelmässä näyttävää vartaloaan nahkaisissa bikineissä.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Nykyään sinkkuelämää viettävä Myleene erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista.