Huippumallit paljastelivat kilpaa – takapuolet näytillä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Chrissy Teigen on viime aikoina testannut rajojaan Instagramissa paljastelemisen suhteen. Tähtönen on pommittanut sosiaalista mediaa toinen toistaan uskaliaimmilla kuvilla. Äskettäin Teigen julkaisi kuvan, jossa hän esittelee takamustaan pienissä bikineissä.

Chrissy ei ole ainoa, joka osaa paljastelemisen jalon taidon, sillä huippumalli Nina Agdal julkaisi heti Teigenin jälkeen vastaavanlaisen kuvan itsestään. Nina jakoi kuvan, jossa hän nukkuu takapuoli paljaana. Daily Mail -lehden mukaan molemmat naisista selvästi nauttivat saamastaan huomiosta sosiaalisessa mediassa.

Kaunottaret ovat todenneet, ettei heillä ole mitään syytä peitellä upeita huippumallin vartaloitaan. Siinä he ovat oikeassa, sillä paljastelevat kuvat ovat saaneet tähtösten fanit villiintymään. Voisi jopa luulla, että tällä mallikaksikolla on leikkimielinen kisa paljastelevista kuvista, sillä molemmat päivittävät vähintään kerran viikossa uskaliaan kuvansa nettiin.

Kuva, jonka @chrissyteigen julkaisi

@chrissyteigen #kangaroopose

Kuva, jonka Nina Agdal (@ninaagdal) julkaisi