Miehet yllättivät Denverin kodittomat – kannabissätkiä ja naposteltavaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Smokers Club julkaisi YouTube-kanavallaan videon tekemästään tempauksesta, jossa he jakoivat kodittomille vettä, naposteltavaa ja kannabissätkiä. Coloradossa laillistettiin kannabiksen käyttäminen 1. tammikuuta 2014, joten miesten kesäinen tempaus oli katujen asukkaille todella mieluinen.

The Smokers Club -ryhmän takana olevat miehet kertoivat, että kannabiksen laillistamisen jälkeen Denverin asukasluku on kasvanut nopeasti. Moni on voinut hoitaa itselleen Denveristä asunnon ja muuttaa kaupunkiin, mutta ei olekaan saanut töitä, koska työpaikkoja on niin vähän tarjolla nykyään. Tämän vuoksi moni on joutunut luopumaan asunnosta ja muuttanut kadulle.

Miehet päättivät ilahduttaa Denverin kaduilla asuvia ihmisiä kuumana kesäpäivänä. He ajelivat autollaan ympäri kaupunkia ja veivät ihmisille vettä, erilaisia naposteltavia ja kirsikkana kakun päällä kannabissätkän, mistä moni näytti olevan hyvin kiitollinen.