Koiria odotti lopetustuomio – valokuva pelasti molempien hengen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Angels Among Us Pet Rescue -löytökotiin oli tuotu kaksi koditonta koiraa Atlantassa, Georgiassa. Kala ja Keira nimiset koirat olivat hyväkäytöksisiä ja lempeitä, mutta jostain syystä niille ei meinannut millään löytyä uutta kotia.

Resurssien ja tilanpuutteen vuoksi löytöeläinkodin työntekijät joutuivat tekemään kiperän päätöksen. Ellei koiria pian adoptoitaisi, ne täytyisi lopettaa. Löytöeläinkoti päätti kokeilla vielä viimeistä keinoa vedota ihmisiin koirien pelastamiseksi.

Yksi työntekijöistä otti kuvan telkien takana olevasta kaksikosta. Yllättäen koirat osasivat juuri oikealla hetkellä osoittaa välittämisensä toisiaan kohtaan, sillä koirat näyttivät halailevan toisiaan. Työntekijä julkaisi sydäntäsärkevän kuvan Facebookissa ja kertoi, että kuvan kaksikolla lähtö on lähellä, ellei kukaan pelasta niitä.

Daily Mail -lehden mukaan kaksi tuntia kuvan julkaisemisen jälkeen Kalalle ja Keiralle oli löytynyt koti. Hellyttävä koira kaksikko oli saanut uuden mahdollisuuden elämässä. Koirat olivat ikionnellisia päästessään pois ankeasta häkistä rakastavaan kotiin.