Kauhua huoltoasemalla: Palava BMW ilmestyi pihaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dundeen keskustan kupeessa ajellut autokuski havahtui matkallaan savun hajuun. Auton konepellin alta alkoi nousta savua ja kuskin oli toimittava ripeästi. BMW-kuskilla ei ollut vaihtoehtoja ja hän pysäytti autonsa huoltoaseman pihaan.

Dundeen Shellillä asioineet asiakkaat menivät näystä paniikkiin, sillä kukaan ei tiennyt mitä tulipalo voisi saada aikaan. Huoltoaseman työntekijät säikähtivät myös näkyä. Onneksi työvuorossa oli asiansa osaava esimies Angie Clark, joka sulki heti polttoainesyötön ja -tankit huomattuaan tilanteen.

Huoltoaseman työntekijät ovat kuvanneet hurjan näyn videolle. Palolaitos saapui pian paikalle ja tulipalo saatiin haltuun. Daily Mail -lehden mukaan autoa ajanut naiskuski oli kauhuissaan tajuttuuaan, että hän oli ajanut liekehtivän autonsa huoltoasemalle. Onneksi tulipalo saatiin pian sammutettua, eikä kukaan loukkaantunut.