Julma käytännön pila – pippurikaasua kaverin WC-paperiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joissain tapauksissa on vaikea määritellä, missä vaiheessa käytännön pilan ja suoranaisen kiusanteon välinen raja menee rikki. Youtuben TwinzTV-kanavan tuore pila menee ainakin julmuudessaan jo varsin pitkälle.

Videolla kaksi nuorta miestä päättää suihkuttaa pippurikaasua kaverinsa wc-paperin päälle ja odottaa, että pahaa-aavistamaton uhri pyyhkii takapuolensa. Ennen tempun tekemistä miehet suihkuttavat ainetta myös omille silmilleen, joten miksikään älyn jättiläisiksi näitä pilailijoita ei voi kuvailla.

Kuten arvata saattaa, käytännön pilan kohteeksi joutunut kaveri ei ole tapahtuneesta järin mielissään. Näin kyseenalaista temppua ei voi suositella kokeiltavaksi kotona, ellei sitten halua rikkoa nopeasti välejään pilan kohteena toimivan kaverinsa kanssa.