Aviomies pokasi 18-vuotiaan – vaimo ajoi autolla päälle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maria ja Mark Addisin 15 vuotta kestänyt avioliitto päättyi vaaralliseen välienselvittelyyn Etelä-Walesissä. 34-vuotias vaimo oli saanut miehensä kiinni pettämisestä kuullessaan, että hänen aviomiehellään oli suhde 18-vuotiaan naisen kanssa.

Pariskunnan riitely oli äitynyt väkivaltaiseksi. Metro-lehden mukaan Maria tönäisi Markin heidän pihatielleen ja sen jälkeen lukittautui autoon. Raivon vallassa nainen lopulta käynnisti auton ja ajoi aviomiehensä päälle.

Rytäkässä mies loukkasi molemmat jalkansa. Maria ei lopettanut tekoaan siihen, vaan hän peruutti pois miehen päältä. Sitten hän alkoi uudelleen lähestyä miestä hitaasti, pakottaen Markin perääntymään kauhun vallassa.

Aviomies selvisi koettelemuksestaan hengissä, mutta hän joutui hakeutumaan sairaalaan hoidettavaksi. Maria tuomittiin maksamaan Markille 700 euroa vahingonkorvauksia. Riidan osapuolet eivät ole kommentoineet asiaa julkisesti.