Nouseva kauneustrendi – kulmakarvapidennykset ovat täällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kulmakarvat kehystävät naisen kasvoja ja moni toivoisikin, että omistaisi kauniit ja tuuheat kulmakarvat kuten Kim Kardashian. BuzzFeed-sivusto kertoo uudesta nousevasta trendistä, jossa ohuistakin kulmakarvoista saadaan näyttävät ja kauniit pidennysten avulla.

Naiset ovat jo vuosien ajan käyneet ripsipidennyksissä, joiden avulla ripset ovat olleet aina kauniit, näyttävät ja tuuheat. Nyt amerikkalaiset kauneussalongit ovat aloittaneet kulmakarvapidennysten tekemisen, mikä on saanut monet naiset ihastelemaan tekniikkaa upeiden ennen ja jälkeen -kuvien tullessa julki.

Kulmakarvapidennyskäsittelyyn uppoaa aikaa ammattilaisilta noin kaksi ja puoli tuntia, koska pikkutarkassa tekniikassa jokainen karva liimataan ja asetellaan yksi kerrallaan. Pidennys kestää kahdesta kolmeen viikkoon ja on lisättävien karvojen määrästä riippuen hinnaltaan 75 – 350 dollaria. Hikoilevilla ihmisillä karvat eivät kestä kovin pitkään, minkä vuoksi paljon urheilevien ei välttämättä kannata tuhlata aikaansa ja rahojaan tähän käsittelyyn.

I LOVE brows!!!!!!

Kuva, jonka Sara Elbert (Millecam) (@sleekbrows_sara) julkaisi