Frozen-tähti piristi sairasta – pikkutytölle puhelu satumaailmasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä näyttelijätähdet ilahduttavat pieniä fanejaan, jotka kaipaavat piristystä esimerkiksi jonkin sairauden vuoksi. Kerroimme aiemmin, miten Johnny Depp kävi lastensairaalassa pukeutuneena Jack Sparrow -rooliasuunsa.

Nyt Kristen Bell jätti syöpää sairastavalle pikkutytölle hellyttävän viestin vastaajaan. Brandon Huffman on julkaissut YouTube-kanavallaan suloisen videon tyttärestään Averysta, joka sairastaa syöpää. Kristen Bell on kuullut tytön tilanteesta ja päätti piristää häntä jättämällä tytölle viestin esiintyessään Frozen-animaatiosta tuttuna prinsessa Annana.

Disneyseikkailun prinsessa Anna kertoo viestissään Averylle ihania uutisia häneltä ja hänen siskoltaan Elsalta. Siskokset ovat päättäneet kruunata myös urheasta Averysta prinsessan, mikä on luultavasti jokaisen pienen Frozen-fanin unelma. Tämä viesti taidetaan kuunnella automatkan aikana vielä useampaan kertaan läpi.