Khloe Kardashian rohkeissa kuvissa – takapuoli vie huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Khloe Kardashian on jäänyt julkisuudessa hieman kuuluisampien sisarustensa, Kimin ja Kourtneyn varjoon. Nyt Kardashianien sisarusten nuorin jäsen on kuitenkin astunut valokeilaan Complex-lehden tuoreimmassa numerossa.

Khloe nähdään poseeraamassa rohkeissa merkeissä lehden saliteemaisissa kuvissa. Erityisesti huomiota on herättänyt kansikuva, jossa tähden takapuoli varastaa huomion. Kuvia on ehditty jo epäilemään sosiaalisessa mediassa muokatuiksi, mutta 31-vuotias Khloe jakoi Instagram-tilillään myös jälkikäteen käsittelemättömän otoksen.

Lehden sisäsivuilla realitytähti avautuu taannoisesta avioerostaan NBA-tähti Lamar Odomin kanssa. Vaikka Khloe Kardashianin lähes koko elämä on avointa medialle, olisi hän halunnut pitää avioliittonsa kääteen puhtaasti yksityisenä asiana. Tähti kertoo edelleen pitävänsä ex-miestään yhtenä parhaista ihmisistä, joita hän on ikinä tavannut.

khloekardashian28072015a