Michael Jacksonin isä kuoleman kielissä – sai kolme sydänkohtausta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poplegenda Michael Jacksonin isä Joe Jackson on kiidätetty sairaalaan São Paulossa, Brasiliassa. Joe Jackson oli juhlimassa 87-vuotissyntymäpäiviään luksuslomakohteessa, kun hän yllättäen sai sydänkohtauksen.

Daily Mail -lehden mukaan mies sokeutui sydänkohtauksen seurauksena. Miehen tila oli kriittinen ja sydänkohtausta seurasi uusi kohtaus. TMZ-viihdesivuston mukaan Joe Jackson sai kolme sydänkohtausta. Albert Einsteinin sairaalassa Jacksonille asennettiin sydämentahdistin.

Vaikka miehen tila on nyt vakaa, ei hänen näkökykynsä ole palautunut. Lääkärit eivät osaa sanoa, onko näkökyvyn menettäminen vain tilapäistä. Toistaiseksi kukaan Jacksonin kuuluisista perheenjäsenistä ei ole vieraillut hänen luonaan sairaalassa Brasiliassa.