Järjetön tempaus: Nainen lavasti liikenneonnettomuuden

Viihdeuutiset · Annika Kela

Iäkäs kiinalaisnainen on aiheuttanut hämmennystä Hubein kaupungissa, Kiinassa. Epäilyttävästi käyttäytynyt nainen tarkkaili liikennevaloissa ajeneita autoja ja sitten hän teki jotain odottamatonta.

Eläkeläisnainen juoksi punaisiin valoihin pysähtyneen auton luo ja sukelsi auton alle. Tilanteen nähneet sivulliset ottivat naisesta kuvia ja vaikutti siltä, että hän yritti tahallaan jäädä auton yliajamaksi. Kuski oli onneksi tilanteen tasalla, eikä hän lähtenyt liikkeelle valojen vaihduttua vihreäksi.

Daily Mail -lehden mukaan ambulanssi soitettiin paikalle ja nainen vietiin sairaalaan tutkittavaksi. Viranomaisten mukaan kyseessä on ilmiselvä lavastustilanne. Nainen yritti lavastaa onnettomuuden vakuutusrahojen toivossa. Viranomaisten mukaan vakuutuspetosten määrä on ollut kasvussa ja kuvissa nähtyjä tilanteita tulee ilmi harmittavan usein. Venäjällä tällaiset tilanteet ovat olleet arkipäivää jo vuosien ajan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.