Isä ja poika ottivat saman yhteiskuvan 26 vuotta – kunnes tuli viimeisen aika

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mitä vanhemmaksi ihminen tulee, sitä nopeammin aika tuntuu kuluvan. Päivät tuntuvat vaihtuvan silmänräpäyksessä eikä 24 tuntia enää riitäkään mihinkään. Viikot kuluvat nopeasti, kuukaudet vaihtuvat, ja ennen kuin ehtii huomatakaan on taas joululahjaostosten aika.

View post on imgur.com

Vanhempien kannattaa ottaa lapsistaan paljon kuvia silloin kun ne ovat pieniä, koska lapset kasvavat niin hurjaa vauhtia ja muuttuvat myös ulkonäöltään joka vuosi. Eräs isä ja poika on ottanut tavakseen ottaa vuosittain samanlaisen mustavalkoisen yhteiskuvan toistensa kanssa.

Ensimmäisen kuva on otettu 1986, jolloin isä on pitänyt kuvassa poikavauvaa sylissään. Poika kasvaa kuva kuvalta aikuiseksi ja isä nuoresta miehestä keski-ikäiseksi. Viimeinen vuonna 2012 otettu kuva sulkee hienosti ympyrän, kun kuvassa on isä ja poika, joka pitelee sylissään nyt myös omaa lastaan.