Nainen oli jäädä bussin alle – liukas tie pelasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turvakamerat ja autojen kojelautakamerat onnistuvat usein tallentamaan uskomattomia läheltä piti -tilanteita, rikoksia ja vahingossa tapahtuneita onnettomuuksia. Nyt erään rakennuksen seinässä ollut turvakamera kuvasi tilanteen, jossa nainen oli jäädä linja-auton alle.

Brasiliassa eräs naispuolinen jalankulkija oli vähällä jäädä linja-auton yliajamaksi arvioidessaan sen kulkeman nopeuden todella väärin. YouTube-videolla nähdään, miten nainen on astumassa tielle.

Nainen katsoo tielle varmistaakseen tuleeko autoja, jolloin hän ilmeisesti näkee linja-auton, mutta ajattelee ehtivänsä tien yli ennen sitä. Nainen astuu kaksikaistaiselle tielle. Tien toinen puoli on märkä ja ilmeisesti liukas, mikä pelastaa naisen linja-auton alle jäämiseltä.

Nainen liukastuu tielle ja kaatuu, minkä vuoksi hän onnistuu juuri ja juuri väistämään ohi kaasuttavan linja-auton. Tässä tilanteessa naisella taisi olla suojelusenkeli matkassa.