Nainen oli jäädä bussin alle – liukas tie pelasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Turvakamerat ja autojen kojelautakamerat onnistuvat usein tallentamaan uskomattomia läheltä piti -tilanteita, rikoksia ja vahingossa tapahtuneita onnettomuuksia. Nyt erään rakennuksen seinässä ollut turvakamera kuvasi tilanteen, jossa nainen oli jäädä linja-auton alle.

Brasiliassa eräs naispuolinen jalankulkija oli vähällä jäädä linja-auton yliajamaksi arvioidessaan sen kulkeman nopeuden todella väärin. YouTube-videolla nähdään, miten nainen on astumassa tielle.

Nainen katsoo tielle varmistaakseen tuleeko autoja, jolloin hän ilmeisesti näkee linja-auton, mutta ajattelee ehtivänsä tien yli ennen sitä. Nainen astuu kaksikaistaiselle tielle. Tien toinen puoli on märkä ja ilmeisesti liukas, mikä pelastaa naisen linja-auton alle jäämiseltä.

Nainen liukastuu tielle ja kaatuu, minkä vuoksi hän onnistuu juuri ja juuri väistämään ohi kaasuttavan linja-auton. Tässä tilanteessa naisella taisi olla suojelusenkeli matkassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat