Vauva kuulusteli setäänsä – ei kaihtanut kovia otteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset oppivat pienenä uusia asioita joka päivä ja yllättävät monesti vanhempansakin vastaopituilla taidoillaan. Eräs pikkuprinsessa yllätti setänsä todella rajulla kuulustelutekniikallaan saatuaan kuulla, että mies on käyttäytynyt huonosti.

James Maxson on julkaissut YouTube-kanavallaan huvittavan videon, jossa pieni sisarenlapsi kuulustelee miestä. Maxsonilla on ilmeisesti velkoja, joita tyttö yrittää mieheltä periä kovaotteisella kuulustelutekniikallaan. Vauva lyö miehen päätä pöydän kanteen yrittäessään puristaa hänestä vastauksia ulos.

Mies on varmasti aiemmin huomannut, että vauva on kiinnostunut hiuksista tietäessään tasan tarkkaan mitä tulee tapahtumaan, kun hän asettaa päänsä vauvan käden ulottuville. Video taisi jälleen kerran todistaa, että sedät ja tädit osaavat olla todella hauskoja ja kekseliäitä viettäessään sisartensa lasten kanssa aikaa.