Mies kalasti surffilaudan päältä – syvyyksistä nousi valtava saalis

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalastajat ottavat usein kuvat saaliistaan muistoksi itselleen ja samalla todisteeksi muille, jolloin kalavalheille ei jää tilaa. Eräs kalastaja sai onneksi taltioitua videolle tilanteen, jossa hän onnistui pyydystämään meren syvyyksistä jättimäisen meriahvenen.

Ben Chancey -niminen mies oli ollut kalastamassa rohkeasti pelkän surffilaudan päällä istuskellen. Hänen pyydykseensä nappasi meriahven, joka osoittautui todella isoksi yksilöksi. YouTube-videolla nähdään, miten Chancey taistelee yli kaksimetrisen kalan kanssa saadakseen sen surffilautansa päälle mitattavaksi.

Chancey oli kalastamassa Miamin lähistöllä Stuartin rannikolla, jossa iso meriahven tarttui syöttiin. Meriahven oli 2,1 metriä pitkä ja se painoi hurjat 180 kiloa. Chancey sai nostettua saaliinsa surffilaudan päälle kuvan ottamista varten, minkä jälkeen hän vapautti kalan takaisin mereen.