Hehkuvaa nikkeliä vaahtomuovin päälle – tässä tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben Cars and Water -kanava tunnetaan videoista, joilla erilaisten esineiden kestävyyttä koetellaan mitä erikoisemmilla tavoilla. Olemme uutisoineet esimerkiksi videosta, jolla jääkiekon osoitettiin selviävän lähes naarmutta sen päälle asetetusta tulikulmasta nikkelipallosta.

Tuoreella videolla nähdään puolestaan, miten vaahtomuovi reagoi kuumaan nikkeliin. Materiaali ei arvatenkaan kestä koettelemusta samalla tavalla kuin vaikkapa edellä mainittu jääkiekko, mutta video tarjoaa silti mielenkiintoista seurattavaa. Vihreä vaahtomuovi muuttuu lähes kokonaan palaneen mustaksi nopealla tahdilla, vaikka nikkelikuula pysyy tiukasti sen päällä koko kokeen ajan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat