Palomiehet keskellä tulimerta – hurja GoPro-video julkaistiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

San Bernardinon palolaitos oli saanut ilmoituksen tulipalosta Victorvillessä, Kaliforniassa. Palomiehet kiiruhtivat talolle, jonka pihassa oleva autotalli roihusi uhkaavasti. Yhdellä palomiehistä oli GoPro-kamera, jolla hän kuvasi pelastustoimia.

Palolaitos julkaisi myöhemmin videon kauhistuttavasta tilanteesta. Sammutustoimet olivat tallentuneet videolle ensimmäisen persoonan näkökulmasta. Katsojat pääsevät tarkastelemaan aitiopaikalta, miltä palomiesten työskentely näyttää.

Metro-lehden mukaan talon asukkaat ja naapurit oli evakuoitu ja palomiehet tekivät kaikkensa estääkseen palon leviämisen. Ripeistä toimista huolimatta autotalli tuhoutui ja vahinkoa syntyi noin 150.000 dollarin edestä. Tulipalon syytä selvitellään edelleen.