Näin lapset tutustuvat kehon ihmeisiin Japanissa – mallia Suomeen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanissa järjestettävässä Karada no Fushigi Daibouken -tapahtumassa lapset pääsevät tutustumaan ihmiskehon hämmästyttävään maailmaan. Tämä tapahtuu tietenkin tutkimalla paikan päälle rakennettuja, jättiläismäisissä mittasuhteissa olevia ruumiinosia.

TV Tokyo -kanavan järjestämän tilaisuuden nimi kääntyy vapaasti suomennettuna muotoon ”vartalon mysteerinen suuri seikkailu”. Kotaku-sivuston mukaan esillä on muun muassa suurikokoinen takapuoli, jonka sisään vierailijat voivat kiivetä tutkimaan suoliston ihmeitä. Tutkimusmatkalle päästään myös esimerkiksi räkäisen nenän syövereihin.

Karada no Fushigi Daibouken 2015 -näyttely sijaitsee Saitama Super Arenalla 22. elokuuta saakka. Tapahtuman erikoisiin vetonauloihin voi tutustua TV Tokyon Youtubessa julkaisemalla videolla.