Rallikatsoja kaatokännissä Neste Oil Rallyssa – kartturin video leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Jyväskylän maisemissa ajettiin jälleen perinteinen Neste Oil Rally, joka vetää puoleensa tunnetusti suuret määrät rallikansaa katsomaan nopeita autoja. Perisuomalaiseen tapaan osa katsojista nauttii suuret määrät alkoholia, mikä näkyy ikävästi myös katukuvassa. Ja nyt nettivideolla.

Rallikuski Mats van den Brand ja hänen kartturinsa Martijn Wydaeghe saivat todistaa Suomen rallissa millaiseen kuntoon täkäläinen rallikatsoja voi itsensä parhaimmillaan juoda. Miehet eivät voineet pidätellä nauruaan seuratessaan kaatokännistä katsojaa, joka yritti selvitä alueelta rikkinäisen muovituolinsa kanssa. Kartturi julkaisi videon myöhemmin Facebookissa.

– Meille Suomen ralli oli vaikea. Opimme paljon ja hyödynnämme oppimaamme ensi vuonna. Seuraava ralli on ADAC Rallye Deutschland, joka on ensimmäinen asvaltilla. Lauantaina autostamme rikkoutui tukivarsi ja vetoakseli, joten jouduimme pysähtymään. Siellä tapasimme miehen, josta kuvasimme tämän videon. Nauttikaa, Martijn Wydaeghe kirjoitti videonsa yhteydessä.

For us, the rally of Finland was difficult. We learned a lot and we can take the experience with us for next year. Next rally is ADAC Rallye Deutschland, the first rally on tarmac. Last saturday we had a broken wishbone and driveshaft. We had to stop on the stage and there we met the guy that you see in this movie…Enjoy!

Posted by Martijn Wydaeghe on 4. elokuuta 2015

Katso video tästä.